Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-02@00:08:33 GMT

اجرای 80 پایان نامه تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۷۶۲۸۵

اجرای 80 پایان نامه تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، احمد نقی‌لو در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از نکات مهم در مرور بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی تعداد کلمات «فناوری و نوآوری» بوده که نشانه دهنده توجه رهبر معظم انقلاب به مساله «فناوری و نوآوری» است که دارای «مرجعیت فرهنگ‌سازی» بوده و می تواند بعنوان «مرجع» در این حوزه مطرح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی از توجه دانشگاه آزاد اسلامی در سند راهبردی به مقوله «فناوری و نوآوری» اشاره کرد و ادامه داد: همچنین از تعداد ۶۰ صفحه سند تحول و تعالی دانشگاه ۲۵ صفحه آن در خصوص فناوری و نوآوری است و دقت در این موضوع نشان دهنده اهمیت و وزن سیاست‌گذاران دانشگاه به این دو مقوله است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: رویکردهای سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر چرخش محسوس از «آموزش حافظه محوری» به «یادگیری تعالی بخش و کاربردی محوری» است که بسترساز اشتغال دانش بنیان است.
وی ادامه داد: همچنین سند تحول و تعالی، بر بنیان تغییر رویکرد از «عرضه محوری مقاله گرا و غیر هدفمند در پژوهش» به «تقاضا محوری و پاسخگویی اثربخش» به نیازهای علمی، تربیتی محلی و ملی متاثر از چالش‌های آمایش محور است.
نقی‌لو اظهار کرد: برای اجرای اسناد راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی در چارچوب مشخص شده، ملاک عمل ما نقشه جامع علمی کشور و سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی با افق ۵ ساله است.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان افزود: برنامه تحول آفرین دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان در حوزه معاونت پژوهش فناوری و نوآوری بر اساس «پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی» ، «راه‌اندازی مرکز تحقیقاتی مشترک با دانشگاه‌های خارجی» تقسیم بندی شده است.
وی درباره حوزه «پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی» گفت: در این حوزه قصد داریم تمامی ۷ مرکز تحقیقاتی استان در دوره ارزیابی خود به سطح مطلوب برسند و رویکرد ما در این حوزه تقویت ماموریت بازاریابی و ارائه خدمات پژوهشی و آزمایشگاهی است.
نقی‌لو افزود: همچنین به دنبال آن هستیم با تعریف بسته‌های پژوهشی جذاب برای سازمان‌ها، صنایع، بنگاه‌ها و تعامل با صاحبان صنایع برای عقد قراردادهای پژوهشی، پروژه‌های برون‌سازمانی مسئله محور صنایع را به ۲ هزار و ۵۰۰ میلیون ریال در سال در برنامه پنج ساله برسانیم.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان گفت: یکی از رویکردهای ما راه‌اندازی مرکز تحقیقاتی مشترک با یکی از دانشگاه‌های معتبر ترکیه در حوزه معماری اسلامی است که مکاتبات اولیه آن انجام شده است.
وی ادامه داد: در حوزه تولید علم رویکردها و سیاست‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان برنامه‌ریزی و برگزاری رویدادهای پژوهشی همانند همایش‌ها، جشنواره‌های سالیانه و رویدادهای فصلی است.
نقی‌لو گفت: تدوین تقویم رویدادهای پژوهشی طی چهار سال پیش رو با محوریت، برگزاری سالیانه کنفرانس بین‌المللی سوانح ریلی و جاده‌ای برگزاری، جشنواره یادواره بین‌المللی و نشان ملی حکیم هیدجی، برگزاری کنفرانس ملی سالیانه در حوزه بحران آب و برگزاری رویدادهای فصلی حوزه فناوری و کارآفرینی خواهد بود.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان با بیان اینکه در حوزه پایان نامه های تحصیلات تکمیلی بر اساس مسائل و موضوعات واقعی برون‌سازمانی به دنبال تصویب نظام موضوعات پژوهشی استان زنجان با محوریت معماری ایرانی اسلامی هستیم، گفت: در برنامه پیشرو به دنبال اجرای حداقل ۸۰ پایان نامه تحصیلات تکمیلی بر اساس نظام موضوعات در طی ۴ سال آینده هستیم و تشکیل دبیرخانه پایش نظام موضوعات دانشگاهی برای سال ۱۴۰۱ از اولویت کارهاست.
وی اظهار کرد: درباره پیشرفت علمی مرجعیت ساز و تمدن آفرین و ارتقای کیفی و کمی همایش‌های علمی و نشست‌ها و مجامع علمی به دنبال برگزاری ۱۲ نشست علمی به صورت مشترک با دانشگاه‌های معتبر کشور و خارج از کشور هستیم.
نقی‌لو ادامه داد: همچنین انتظار داریم در پایان ۴ سال سفارش و پیگیری انتشار مقاله در ۱۰ نشریه برتر بین‌المللی نظیر نیچر و ساینس لنسر و غیره از بین اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان داشته باشیم.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان به رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی در سطح واحدها و مراکز دانشگاهی استان زنجان اشاره کرد و گفت: در حوزه فناوری و نوآوری، رویکردها و سیاست‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان طی ۴ سال آتی، تجاری سازی ۴ ایده فناورانه در سرای فناوری و نوآوری و راه اندازی و تجهیز سرای فناوری و نوآوری مواد شیمیایی و معدنی استان و برگزاری رویدادهای فناورانه در سطح مرکز استان در پایان چهار سال به تعداد ۵۰ رویداد سالیانه است.

وی ادامه داد: همچنین بر اساس «طرح هر استاد» «یک هسته فناور» مقرر شده است تا پایان سال ۱۴۰۲ تمامی اساتید زیر ۲۵ سال سابقه، دارای هسته فناور مرتبط با رشته تحصیلی خود شوند.
نقی‌لو ادامه داد: تاسیس و یا مشارکت در راه اندازی مراکز رشد واحدهای خدابنده ، هیدج ، ماهنشان و طارم و از طرفی تقویت مرکز رشد واحد ابهر یکی از رویکردهای حوزه فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان طی ۴ سال آینده است.
انتهای پیام/73005

منبع: فارس

کلیدواژه: زنجان فناورانه رویکرد مواد شیمایی دانشجویان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان سند تحول و تعالی فناوری و نوآوری راه اندازی بر اساس نقی لو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۶۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال فناوری به حوزه کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد

حسین جعفری روز سه شنبه در مراسم تکریم و معارفه رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان، گفت: یافته های تحقیقاتی و انتقال دانش باید به عرصه کشاورزی نفوذ کند و مراکز تحقیقاتی باید بتوانند این انتقال را تقویت کنند.

وی گفت: تقویت شرکت های دانش بنیان ضروری است و مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت و هدفمند شود تا خلق ثروت از دانش صورت گیرد.

این مسوول با بیان اینکه از ماموریتهای مهم حوزه تحقیقات کشاورزی موضوع دانش بنیان کردن و ارتقای بهره وری در این بخش است، گفت: همچنین ماموریت اصلی همکاران ما در مراکز تحقیقاتی باید حل مشکلات اساسی حوزه کشاورزی استان باشد و با همراهی و تقویت بخش خصوصی برای پیشبرد اهداف بخش کشاورزی کمک کنند.

وی با اشاره به اهمیت چشم انداز سند امنیت غذایی، گفت: در این سند که با همکاری و مشارکت بیش از ۳۰۰ نفر از اساتید، محققان و صاحبنظران تنظیم شده،‌ بهره وری از سایر منابع پایه از جمله کاهش مصرف آب در تولیدات کشاورزی مورد تاکید قرار گرفته است.

این مسوول بیان کرد: امنیت غذایی اهمیت بسیار زیادی دارد و بستری برای همه امنیت ها به شمار می رود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان نیز در این مراسم به اهمیت نقش دانش در ارتقای بهره وری در حوزه کشاورزی اشاره و تاکید کرد: اتفاقات خوب و بسیار مهمی از ابتدای انقلاب در بخش کشاورزی رقم خوده است و باید اتفاقات خوبی نیز در آینده در این بخش رقم بخورد.

روح اله حسنی تصریح کرد: حوزه کشاورزی از خصوصی‌ترین بخشهای اقتصادی است و نقش دانش در ارتقای بهره وری در این حوزه اهمیت ویژه ای دارد.

حسنی با بیان اینکه انتقال علم و دانش باید در راهبرد افزایش محصولات سالم مورد استفاده قرار گیرد، افزود: نقش تحقیقات در عرصه هایی از جمله حوزه گندم بسیار اثرگذار است و باید فرمول های افزایش تولید به دست کشاورزان برسد و نقش بخش خصوصی در این موضوع می تواند موثر باشد.

در پایان این مراسم از زحمات نادر عباسی رئیس پیشین مرکز تحقیقات، قدردانی و محمدرضا عظیمی به عنوان رئیس جدید مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان معرفی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد
  • انتقال فناوری به حوزه کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • مسیر تحولی دانشگاه آزاد، امید آفرین است
  • برگزاری آیین معارفه مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • برگزاری آیین معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • علم و فناوری به عنوان مولفه‌های مهم قدرت محسوب می‌شوند+فیلم
  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است
  • اجرای طرح تدریس با جهت‌گیری الهی برای هدایت دانشجویان