Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر احمد نقیلو روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: یکی از نکات مهم در مرور بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی تعداد کلمات "فناوری و نوآوری" بوده که نشانه دهنده توجه رهبر معظم انقلاب به مساله فناوری و نوآوری است که دارای مرجعیت فرهنگ‌سازی بوده و می تواند بعنوان مرجع در این حوزه مطرح شود.
وی از توجه دانشگاه آزاد اسلامی در سند راهبردی به مقوله فناوری و نوآوری اشاره کرد و ادامه داد: همچنین از تعداد ۶۰ صفحه سند تحول و تعالی دانشگاه ۲۵ صفحه آن در خصوص فناوری و نوآوری است و دقت در این موضوع نشان دهنده اهمیت و وزن سیاست گذاران دانشگاه به این 2 مقوله است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: رویکردهای سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر چرخش محسوس از "آموزش حافظه محوری" به "یادگیری تعالی بخش و کاربردی محوری" است که بسترساز اشتغال دانش بنیان است.
نقیلو ادامه داد: همچنین سند تحول و تعالی، بر بنیان تغییر رویکرد از عرضه محوری مقاله گرا و غیر هدفمند در پژوهش به تقاضا محوری و پاسخگویی اثربخش به نیازهای علمی، تربیتی محلی و ملی متاثر از چالش های آمایش محور است.
وی اظهار داشت: برای اجرای اسناد راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی در چارچوب مشخص شده ، ملاک عمل ما نقشه جامع علمی کشور و سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی با افق پنج ساله است.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان افزود: برنامه تحول آفرین دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان در حوزه معاونت پژوهش فناوری و نوآوری براساس "پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی" ، "راه اندازی مرکز تحقیقاتی مشترک با دانشگاه های خارجی" تقسیم بندی شده است.
نقیلو در خصوص حوزه پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی گفت: در این حوزه قصد داریم تمامی هفت مرکز تحقیقاتی استان در دوره ارزیابی خود به سطح مطلوب برسند. رویکرد ما در این حوزه تقویت ماموریت بازاریابی و ارائه خدمات پژوهشی و آزمایشگاهی است.
وی افزود: همچنین به دنبال آن هستیم که با تعریف بسته های پژوهشی جذاب برای سازمان ها، صنایع، بنگاهها و تعامل با صاحبان صنایع برای عقد قراردادهای پژوهشی ،پروژه‌های برون‌سازمانی مسئله محور صنایع را به ۲ هزار و ۵۰۰ میلیون ریال در سال در برنامه پنج ساله برسانیم.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان گفت: یکی از رویکردهای ما راه اندازی مرکز تحقیقاتی مشترک با یکی از دانشگاه‌های معتبر ترکیه در حوزه معماری اسلامی است که مکاتبات اولیه آن انجام شده است.
وی ادامه داد: در حوزه تولید علم رویکردها و سیاست‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان برنامه ریزی و برگزاری رویداد های پژوهشی همانند همایش ها، جشنواره های سالیانه و رویدادهای فصلی است.
نقیلو گفت: تدوین تقویم رویدادهای پژوهشی طی چهار سال پیش رو با محوریت؛ برگزاری سالیانه کنفرانس بین المللی سوانح ریلی و جاده ای برگزاری، جشنواره یادواره بین المللی و نشان ملی حکیم هیدجی ، برگزاری کنفرانس ملی سالیانه در حوزه بحران آب و برگزاری رویدادهای فصلی حوزه فناوری و کارآفرینی خواهد بود.
وی تاکید کرد: در حوزه پایان نامه های تحصیلات تکمیلی بر اساس مسائل و موضوعات واقعی برون‌سازمانی به دنبال تصویب نظام موضوعات پژوهشی استان زنجان با محوریت معماری ایرانی اسلامی هستیم و در برنامه پیشرو به دنبال اجرای حداقل ۸۰ پایان نامه تحصیلات تکمیلی بر اساس نظام موضوعات در طی ۴ سال آینده هستیم و تشکیل دبیرخانه پایش نظام موضوعات دانشگاهی برای سال ۱۴۰۱ از اولویت کارهاست.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان تصریح کرد: در خصوص پیشرفت علمی مرجعیت ساز و تمدن آفرین و ارتقای کیفی و کمی همایش‌های علمی و نشست ها و مجامع علمی به دنبال برگزاری ۱۲ نشست علمی به صورت مشترک با دانشگاه‌های معتبر کشور و خارج از کشور می باشیم.
وی ادامه داد: همچنین انتظار داریم در پایان چهار سال سفارش و پیگیری انتشار مقاله در ۱۰ نشریه برتر بین المللی نظیر نیچر و ساینس لنسر و غیره از بین اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان داشته باشیم.
دکتر نقیلو به رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی در سطح واحدها و مراکز دانشگاهی استان زنجان اشاره کرد و گفت: در حوزه فناوری و نوآوری، رویکردها و سیاستهای دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان طی ۴ سال آتی، تجاری سازی چهار ایده فناورانه در سرای فناوری و نوآوری و راه اندازی و تجهیز سرای فناوری و نوآوری مواد شیمیایی و معدنی استان و برگزاری رویدادهای فناورانه در سطح مرکز استان در پایان چهار سال به تعداد ۵۰ رویداد سالیانه است.

وی ادامه داد: همچنین بر اساس "طرح هر استاد" "یک هسته فناور" مقرر شده است تا پایان سال ۱۴۰۲ تمامی اساتید زیر ۲۵ سال سابقه، دارای هسته فناور مرتبط با رشته تحصیلی خود شوند.
نقیلو ادامه داد: تاسیس و یا مشارکت در راه اندازی مراکز رشد واحدهای خدابنده، هیدج، ماهنشان و طارم و از طرفی تقویت مرکز رشد واحد ابهر یکی از رویکردهای حوزه فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان طی چهار سال آینده است.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان تصریح کرد: پیش‌بینی و حرکت به سمت ارتقای محصولات دانش بنیان و فناورانه به ۸۰ محصول در پایان چهار سال یکی از اصلی ترین برنامه های این حوزه است.

برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی زنجان گام دوم انقلاب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی زنجان گام دوم انقلاب دانشگاه آزاد اسلامی زنجان گام دوم انقلاب سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان سند تحول و تعالی فناوری و نوآوری راه اندازی چهار سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۸۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از قم، فاطمه سجادی مسئول جامعه اسلامی واحد خواهران دانشگاه آزاد اسلامی قم در رابطه با فعالیت جامعه اسلامی در دانشگاه آزاد اینگونه بیان کردند:

تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد که به اختصار به آن «جاد» هم می‌گوییم تا حد بسیار زیادی در مسئولین دانشگاه و حتی دانشجویان و حتی حوزه سیاست‌گذاری‌های دانشگاه اثرگذار بوده است. این بخشی که خدمتتان عرض کردم در حوزه دانشگاه است و این در صورتی است که تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد در حوزه استان قم و مسائل کشوری نظر، ایده و حتی انتقادات خود را به گوش مسئولین رسانده و باعث تغییر و تحولاتی در این دو بخش شده است.

علاوه بر فعالیت‌های اجرایی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و حلقه‌های مطالعاتی و کتاب‌خوانی، اردوهای تشکیلاتی و فعالیت‌هایی که در جهت گرد هم آوردن خواهران و ارتقا آن جمع در جهت مبناهای اعتقادی مانند اردوهای «طرح ولایت» و مباحثه در رابطه با سخنان رهبری و برطرف کردن شبهات و خروج ایده‌ها و راهکارها چه برای شخص افراد حاضر در جمع و چه برای دانشگاه و دانشجویان و چه برای استان و حتی ایده‌های کشوری و انتقال آن به افراد مسئول باشد صورت گرفته است. وی ادامه داد: بسیار تلاش شد که جامعه اسلامی برای دانشجویانی که دغدغه‌مند و دلسوزانه در جهت رفع معضلات بودند معرفی شود و دانشجویانی که برای فعالیت‌های این چنینی رغبت نشان می‌دادند آشنایی انجام شود.

فاطمه سجادی تصریح کرد: برای آشنایی دانشجویان در چند بخش فعالیت‌هایی صورت گرفته است؛ بخشی از فعالیت، معرفی چهره به چهره مجموعه و فعالیت‌های آن بود. معرفی‌ها از طریق کارگاه، حلقه‌های مطالعاتی و اردوهای تشکیلاتی صورت می‌گرفت. معمولا در معرفی، از اساتید کمک گرفته می‌شود که این اساتید از ادوار جاد بودند. امروزه اکثریت همچنان فعال فرهنگی محسوب می‌شوند.

خبرنگار: زینب دده‌بیگی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228906 برچسب‌ها تشکل‌های اسلامی

دیگر خبرها

  • استادان مفاهیم روز جهان را به دانشجویان آموزش دهند
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • آزمون‌ پذیرش مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی در خردادماه
  • بیانیه جامعه دانشگاهی آزاد کرمانشاه در اعلام همبستگی با دانشجویان آمریکا
  • غزه امروز دایره المعارف پرآوازه بی‌اخلاقی‌های غرب است
  • مسیر تحولی دانشگاه آزاد، امید آفرین است
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است
  • دانشگاهها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند